Chrome Bulbs (Modify Your Ride and Get Chicks With One Simple Modification)

Als alleen maar toch I Kuiken uit het van uw aanpassen voertuig toevoeging door de van een Helders Lenzen in Chromen bollen, laat ons in het geheim. Het toevoegen van deze eenvoudig een slecht altera IS kleine ding doen om Kunt u uw voertuig.

Als u nieuw bent bij de auto aanpassingen, dit is iets wat u zelf doen in Kunt niet zal veel van de Vergene 'know how' gedaan om said. Alles wat nodig hebt me een IS schroevendraaier, haal een paar Schroeven, neem oude Lenzen, haal of bollen, Voeg nieuwe of lampen in Voeg nieuwe of Lenzen.

Als u niet weet wat Chromen bollen zijn, ze zijn in kleur die bollen chroom. Sommige mensen noemen ze bollen spiegel, I want I Kunt eigen Reflections in hen zien. Wat betekent said doen? Het combineert of lamp in places of rest van het voertuig. Het ziet er eigenlijk als er in het geen lampje stopcontact.

Waarom zou kunnen zijn belangrijk said? I wel eens heb naar een echt cool gekeken voertuig in daarna dat Merkt lelijke frozen richtingaanwijzer lampje op zoek? Als ze zelf toegevoegd gerookte duidelijke of Lenzen Lenzen van richtingaanwijzers, zou nog steeds die I lelijke frozen lamp. Chrome hebben geen bollen zweem geel van alle op, maar het zodra I activeren van bollen, knipperen ze in de juridische geel / oranje kleur.

Net het maken van deze wijziging van andere in toevoeging eenvoudig aanpassingen zoals zou uw HID koplampen voertuig Geven of dat het nodig face lift is. Of I rijdt in een BMW, Mercedes Benz, Ford, Chevrolet, wat dan ook, Chromen bollen passen en elke motorfiets of self.

0 komentar:

Posting Komentar

 

Free Blog Templates

Powered By Blogger

Blog Tricks

Powered By Blogger

Easy Blog Tricks


View My Stats
Powered By Blogger
© Grunge Theme Copyright by car modifications info | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks